واقعا چرااااا؟؟؟؟؟
ان در فضای مجازی جولان کرده اند؟!واقعا چرا؟
⁉️چرا مطالب به ظاهر علمیشان را در دانشگاه ، حوزه، محفل علمی، کتابها و انتشارات داخلی و خارجی و یا مقاله علمی ، مجلات و حتی روزنامه های خارجی نمی نویسند و نشرش نمیدهند و تمام فعالیتشان محدود می شود به نت، فضای مجازی و شبکه های اجتماعی ؟!
@GhararGahShayeat
🔮پاسخ:
حالا بگذریم از طراحی ساختار شبکه های اجتماعی که مخصوص این نوع شایعه سازی ها است. علت را میتوان اینطور دسته بندی کرد:
1⃣ در محافل علمی و دانشگاهی به راحتی دستشان رو خواهد شد و نمیتوانند دلایل مستند و قانع کننده ای بیاورند و به راحتی پذیرفته نخواهد شد!!!
2⃣ مجلات علمی و پژوهشی تنها با ارائه مستندات و تحلیل های علمی پذیرفته خواهد شد و با نشر مطالب کذب بدون سند( مثل پاسخ نامه یزد گرد سوم به عمربن خطاب که کاملا کذب محض است) پذیرفته نخواهد شد.
3⃣ کاملا مشخص است که در فضای مجازی افراد، بدنبال سند دقیق نخواهند بود ! و اگرهم سندی ذکر بشود کسی فرصت بررسی پیدا نخواهد کرد ! و اگر کسی هم مطلع باشند و مطلب را ردکند با هجمه زیاد به ایشان حمله خواهند کرد و از مسیر بحث خارج می شوند و به جای بحث در خصوص موضوع اصلی به توهین به اسلام ، ایجاد شبه های بی اساس و نژاد پرستانه می پردازند و از اصول اولیه مباحثه خارج میشوند و تمام منابع خودشان معتبر و تمام منابع طرف مقابل را غیر معتبر می دانند.
@GhararGahShayeat
4⃣ کاملا واضح است که همه افرادی که اهل علم و پاسخ دهنده هستند در فضای مجازی نیستند و یا فرصت پاسخگویی به این همه هجمه را پیدا نخواهند کرد(حوضی که ماهی نداره قورباغه هفت تیر کش میشه) در مواردی هم که با صرف وقت زیاد پاسخی داده می شود به هیچ عنوان نخواهند پذیرفت (چون نیامده اند که آگاه شوند آمده اند تا گمراه کنند!)
5⃣ دقیقا قصدشان گرفتن پاسخ نیست بلکه قصدشان تخریب ، شبهه و شایع پراکنی است.
6⃣ همه دانشمندان مسلمان را نادان فرض کرده و خود را دانشمند و علامه دهر میدانند!
@GhararGahShayeat
7⃣ تکرار تکرار و تکرار، وقتی یک مطلب دروغ هر روز تکرار شود و بعضی از دوستان بدون بررسی انتشار میدهند و تکرار تکرار و تکرار آن را باعث می شوند! خیلی ها هم میگویند ؛ خوب همه میگن! اینهمه میگن حتما درسته دیگه!
8⃣ از ترفند های حرفه ای استفاده میکنند:
1- دادن حجم زیاد اطلاعات درست و غلط که برای مخاطب قابل تشخیص نیست کدام یک درست و کدام یک غلط است .
2- تحریک احساسات و عرق ملی مردم که در مقابل ارائه مطالب کذب و دروغ را به عرق ملی و احساسات وصل خواهند کرد.
3- برداشتن گام های تخریب طرف مقابل گام ارائه مطالب به ظاهر صحیح و پیشنهاد حذف اسلام و جایگزینی بی خدایی
@GhararGahShayeat
9⃣ بدون تحقیق هم می شود فهمید که سیاست صهیونیست و انگلیس ( اختلاف بینداز حکومت کن) را دنبال میکنند! چه دلیلی دارد در این مقطع زمانی که شرق و غرب و شمال و جنوب کشور ما در حال درگیری های نظامی و تهدید های امنیتی است با ایجاد اختلاف بین ادیان و اقوام مختلف امنیت کشورمان را به خطر بیندازیم ؟! چه هدفی را دنبال میکنند ؟! هر عقل سلیمی اختلاف را به صلاح نمیداند و مردم به اتحاد و همدلی دعوت میکند !
چرا اینها هم صدا با دشمن بدنبال ایجاد اختلاف هستند ؟! از ایجاد اختلاف به چه هدفی خواهند رسید ؟!
🔟 من به همه مردم فهیم و زیرک ایرانی عزیزم پیشنهاد میکنم از پذیرش مطالب به ظاهر علمی ، تاریخی و مذهبی اعتقادی بی سند ، ضعیف السند یا غیرمعتبر در فضای مجازی خودداری و خدای ناکرده ، خدای ناکرده با انتشار آن دشمن را به هدفش نزدیک نکنید!
📚 منبع: سخنان رحیم پور ازغدی
.
📚 📖 📚 📖 📚 📖 📚 📖
نشر مطلب با ذکر منبع بلامانع و نشانه پایبندی به ا است
👈قرارگاه پاسخ به شبهات و شایعات👉
https://telegram.me/joinchat/A9RIwjvuaKGX3QS979_J_w
شماره شبهه: 1438
🔆متن شبهه:
اگر قرار است مکتب امام حسین (ع) احیا بشه ، بهتر نیست به جای روضه و گریه ؛ فقط سخنرانی و بحث بشه؟
🔎@GhararGahShayeat
🔆پاسخ شبهه:
⚠️این «به جای» ، از آن ترفندهای ظریف دشمن است . دائم میگویند : “آیا بهتر نیست به جای اینکار ، آنکار را بکنیم ؟!"و ما باید دقت کنیم که تمامی این"به جای"ها ، نوعی تجزیه ، جهت تحلیل قوا و تضعیف است.
1⃣خداوند متعال هر ویژگی ، توان ، استعداد و ابزاری که به انسان عطا نموده ، لازمه رشد و کمال او میباشد . لذا هر کدام کارآیی ها و آثار خاص خود را دارند . پس اگر هر کدام تعطیل شوند و “به جای"دیگری مورد استفاده قرار گیرند ، نقص حاصل شده و مقصد محقق نمیگردد . با چشم نمیتوان شنید و با گوش هم نمیتوان دید.
2⃣خالق علیم و حکیم ، به انسان “عقل و قلب” داده است . هر کدام جایگاه ، کارآیی و نقشی دارند و سبب رشد کمالی میشوند و از هیچکدام نیز کار دیگری بر نمی آید . عقل برای تفکر ، شناخت و تدبر است ؛ قلب هم برای فهم ، عشق و تنفر است . اگر یکی از آنها را تعطیل کند ، تجزیه و ناقص شده است و اگر هر یک را به جای دیگری بگذارد ، هر دو را تعطیل کرده است.
🔎@GhararGahShayeat
3⃣با مطالعه در آیات قرآن کریم ، در می یابیم که قرآن به هر دو نعمت “عقل و قلب” تصریح و تأکید دارد . از یک سو با بیان دلایل ، بیّنه ها و شواهد ، دعوت به تعقل ، تدبر و عبرت کرده است و از سوی دیگر ، به “حبّ و بغض” در راه خدا و یا در راه نفس اماره و غیر راه خدا ، توجه و تذکر داده است.
4⃣هر جا “شناخت” لازم باشد ، به قرائت و تلاوت قرآن ، کسب علم ، مطالعه ، اندیشه و بصیرت تصریح کرده است ، و هر کجا که حرکتِ درست ، بر اساس شناخت صحیح لازم باشد ، “محبت” را عامل انگیزه ی حرکت برشمرده است ، چرا که مکرر بیان شد : “انسان به دنبال محبوب میرود و نه معروف. یعنی به دنبال چیزی یا کسی میرود که آن را دوست دارد ، نه چیزی یا کسی که آن را میشناسد . ابلیس هم خدا را میشناخت ، اما نفس خود را بیشتر دوست داشت . بسیاری از مردم ، خدا و پیامبر و اهل بیت (ع) را میشناسند و خوب هم میشناسند ، اما علایق دیگر مانع پیروی و تبعیت آنها و می شود.
5⃣از این رو در کلام خدا شاهدیم که دلایل متفاوتی برای شناخت توحید و معاد و نبوت بیان می شود ، اما وقتی دعوت به حرکت می کند ، «محبت» را شرط و عامل شمرده و می فرماید : «قُلْ إِن كُنتُمْ تُحِبُّونَ اللّهَ فَاتَّبِعُونِي ؛بگو اگر خدا را دوست دارید ، پس از من تبعیت کنید» و حتی سبب مغفرت خود را نیز «محبت» متقابل بیان می دارد / آل عمران،31».
🔎@GhararGahShayeat
6⃣بدیهی است که نمود"حبّ و بغض” ، شادی و ناراحتی است که بشکل سرور،وغم ، … بروز می کند و در هنگام شدت ماتم ، با ذکر مصیبت یا گریه و تعزیه ، توأم می گردد . این محبت و عاطفه به محبوب (هر کس یا هرچیزی که باشد) ، با “ذکر = یادآوری"ظهور و قلیان می یابد و در خود یا دیگران مؤثر است . چنانچه وقتی میخواهید خوش حالی یا غم خود را به دیگران منتقل کنید ، استدلال عقلی نمی آورید ، بلکه حوادث مورد نظر را بازگو میکنید . از نعمات ، نقمات و خاطره های شیرین و تلخ میگویید . حال اگر این ظهور عمومی باشد ، حفظ شعائر باشد ، و آنهم در فاجعه کربلا باشد ، تأثیرش در خود و دیگران به مراتب بیشتر میشود و سبب مقابله مخالفان یا دشمنان به اشکال مختلف میگردد.
☑️پس ، مراقب باشیم که نه “عقل” را به جای “قلب” بگذاریم و نه هیچکدام از این دو بال رشد و کمال را ناکارآمد و تعطیل کنیم . عشق و محبت و بالتبع آن تنفر ، اساس نظام آفرینش و هدایت است . قواعدی هم دارد ، از جمله آنکه “عاشق همیشه مایل به لقای محبوب است” و “دوری و نزدیکی محبوب ، سبب سرور یا حزن معشوق میگردد” و دیگر آنکه “انسان بسوی معشوق می شتابد”
.
📚 📖 📚 📖 📚 📖 📚 📖
نشر مطلب با ذکر منبع بلامانع و نشانه پایبندی به اخلاق اسلامی است
👈قرارگاه پاسخ به شبهات و شایعات👉