روانشناسی کودک
تنها زمانى "صبور”
خواهى شد، كه صبر را يک
“قدرت"
بدانی نه يك
“ضعف"…
آنچه ويرانمان مى كند،
روزگار نيست!!!
حوصله ی “كوچك"،
براى “آرزوهاى بزرگ” ماست…
@markazmoshaver
#پرخاشگری
زمان بحران رفتارى فرزندتان چه در خانه، مهمانى يا فروشگاه فرزندتان را به محيط خلوتى ببريد.
همقد او روى زانو بنشينيد اگر امكان دارد شما را بزند دستانش را در دست بگيريد، اگر عصبانى است شما نفس هاى عميق بكشيد، بعد احساسش را تاييد كنيد.
"ميدونم بخاطر…عصبانى هستى” در حاليكه به او حق ميدهيد براي رفتارش مرز بگذاريد “اما اجازه ندارى وسايل رو پرت كنى” و بعد درباره راه حل صحبت كنيد.
@markazmoshaver
براساس مطالعات،آموزشهای رسمی برای کودکان زیر شش سال ممنوع است ترجیحاهیچ موضوعی نبایدآنها رااز بازیها ودنیای کودکانه شان دورکند.
یادگیری وتکامل کودک بايددرزمان صحیح اتفاق بیفتد.
@markazmoshaver
برای تشویق کودک به فعالیتهای مورد نظرتان، انجام آنها را در قالب بازی از او بخواهید. مثلا بگویید تا ۱۰۰ میشمارم تا ببینم میتوانی اسباب بازیهایت را مرتب کنی؟
@markazmoshaver
هركز در مقابل بی ادبی کودک صبور نباشیدو بلافاصله در مقابل چنین رفتارهایی واكنش نشان دهید. برای کودک روشن كنید كه هرقدر ناراحت باشد،اجازه ندارد با كلمات نامناسب با دیگران صحبت كند.
@markazmoshaver
⁉️آیا میدانید استرس در کودکان خطر ابتلا به عفونت را افزایش می دهد ؟
✅توصیه میشود کودکان هر روز هویج بخورند تا هم ایمنی بدنشان تقویت شود هم استرس نگیرند.
@markazmoshaver
وقتی عصبانی یا ناراحت هستید به فرزند خود بگوئید"من ناراحت و عصبانی هستم، و نیاز به استراحت و زمانی برای فکر کردن به این موضوع دارم، بعداً با تو صحبت خواهم کرد".
@markazmoshaver
هر قدر مادر ، ماهر ، با استعداد و مهربان باشد، رابطه او با کودکش آرامتر و بی دردسرتر خواهد بود و در نتیجه مشکلات آیندهاش ، برای مادر قابل پیش بینی خواهد بود.
@markazmoshaver
#بازی
صبح ها با موهای ژولیده و چشم های قِی کرده فرزندت را بیدارنکن برای رفتن به مهد، اینطوری نه صبحونه میخوره نه درست حسابی مهد میره
کمی به خودت برس و با چهره شاداب بیدارش کن و نگو بلندشو باید بری مهد بگو بلند شو یکم بازی کنیم، یکم رو تخت بالا پایین بپرید و بازی کنید، اینطوری هم صبحونه بهتر میخوره و هم راحت تر مهد میره، (بازی معجزه میکنه)
@markazmoshaver
✅زمین خوردن و دوباره ایستادن را به کودکان خود آموزش دهید! جلوگیری از تجربه های مختلف در کودکان به دلیل ترس از شکست خوردن آنها اشتباه بزرگی است که اعتماد به نفس آنها را میکشد.
@markazmoshaver
:idea:هر چه زودتر بهتر؛
به توصیه متخصصان سودمندترین زمان برای یادگیری زبان دوم بین 4 تا 13 سالگی است.
@markazmoshaver
سعی کنید روزانه ساعات مشخصی را به دور از تلویزیون، تبلت یا تلفن همراه، صرفا برای گفتگو با کودک خود اختصاص دهید. روابطی که به لحاظ کلامی غنی هستند نقش زیادی در موفقیت آنها دارند.
@markazmoshaver